// //

Newsletter

Firm/organisation


Name


E-mail address


Interests


FMLAFMLAFMLAFMLAFMLAFMLA

 

 

   

ComplianceActualia.nl

Uitgeverij Den Hollander
 
Op www.complianceactualia.nl worden vanaf 1 november jl, gratis, actualiteiten op het gebied van regelgeving, toezicht en rechtspraak aangeboden welke van belang zijn voor compliance professionals. Gezaghebbende specialisten (juristen, toezichthouders en andere experts) binnen de sectoren e-commerce, energie, financieel, infrastructuur en vervoer, overheid en overheidsbedrijven, telecom, vastgoed en ruimtelijke ordening en de zorg maken voor u een zorgvuldige selectie van relevante ontwikkelingen en vatten deze in beknopte signaleringen voor u samen.
 
De portal informeert u over de voor uw sector van belang zijnde ontwikkelingen en beoogt op deze wijze een bijdrage te leveren aan de naleving van de regelgeving. Via ComplianceActualia blijft u in weinig tijd op de hoogte. Wij nodigen u dan ook graag uit om deze site geheel vrijblijvend te raadplegen!
 
Nieuwsservice
Naast het raadplegen van de portal kunt u zich ook aanmelden voor signaleringen van deze actualiteiten op de door u gekozen thema’s via onze nieuwsservice. U bent er dan van verzekerd dat u alle nieuwe door u gewenste signaleringen per e-mail ontvangt. Zodoende wordt u actief op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen uw sector, per onderwerp, of met betrekking tot compliance in algemene zin. U hoeft dan nooit meer belangrijke ontwikkelingen en informatie te missen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
en